torstai 27. kesäkuuta 2013

Shoppailua ja Leivontaa

Me oltiin eilenkin kaupungissa, kuten viime kirjoituksessa mainitsin, että menisin toisenkin kerran kaupunkiin hyvästä syystä, nimittäin löysin sieltä toissa päivänä todella ihanan hupparin, mutta rahaa ei ollut sillä kerralla tarpeeksi muka, joten eikun vain huppari varaukseen ja seuraavana päivänä hakemaan ;) Samalla reissulla käytiin kivihaan H&M:ssä ja tietysti myös sieltä löytyi kaikkia kivoja ALE tuotteita! Onneksi lahjakortilla oli vielä käyttövaraa :)
Tämä päivä on tullut oltua lähes kokonaan sisällä huonon ilman takia. Äiti ja Pikkusisko menivät vuorostaan kaupunkiin ja jäin Iskän kans kotiin. Mummukin kyseli, että menisinkö sinne, mutta iskä sanoi, että joudun jäämään kotiin. Se harmitti, kun olisi halunnut mennä, mutta onneksi sain piristykseksi leipoa Murokakkua! Tein sen ihan perus reseptillä ja hyvää tuli! Se onkin iskän lempi kakkua ja kyllä se söi sitä paljon! Mielestäni tekemäni Murokakku oli hyvää, mutta ei se silti vedä vertoja mummun tekemälle Murokakulle :)



Matkalla hakemaan hupparia ;)


Kaupungissa oli meneillään markkinat, missä myytiin Italialaisia,Ranskalaisia,Hollantilaisia  ja Saksalaisia tuotteita.


Maailman ihanin huppari ♥


Löytöjä kivihaan H&M:stä... :)


Sekä herkullinen Murokakku, jonka leivoin tänään ihan itse, mutta se katosi kumman nopeasti lautaselta taas kerran ;)

2 kommenttia:

  1. Kyllä on söpö kuva hupparissa.Kiva kun kävit markkinoilla.
    On onnistuneen näköinen kakku ihan tekisi mieli ottaa pala-Ritva

    VastaaPoista
  2. Joo, huppari oli ihanan pehmeää materiaalia ja pirtsakkaa väriä :) Kakku oli tosihyvän makuinen, mutta vuoka, jossa tein sen oli kakulle vähän liian iso, joten se ei noussut hirveän paljoa.

    VastaaPoista