lauantai 6. heinäkuuta 2013

Herkuttelua ja Söpöliinejä ♥

Jo tämä aamu alkoi erikoisesti. Melkein heti, kun heräsin sain kuulla, että Mummu ja Pappa hakevat pikkusiskoani Lappajärvelle, mutta itse olen ollut kotosalla lukuun ottamatta tämän päivän kauppareissua. Tänään on ollut tosi helteistä ja lämmintä! Emppukin pääsi vähän lomalle♥ Tänään äiti leipoi hyvää Mansikka kermavaahto kakkua, joka oli tosiiii hyvää! Koiratkin on saanut nauttia hienosta ilmasta ja Nita ottikin päikkärit puunvarjossa. Kaikin puolin  on ollut kiva päivä, vaikka ei Lappajärvelle päässytkään.


Emppu pääsi vähän lomalle ♥


Mansikkakakkua! Nami, Nami! ;)


Ihana pikku Nituliini ♥


Tämä onkin vähän arvoituksellinen juttu. Mietin itsekin, että ''Mikä ihme toi on?''Mutta se on luultavimmin käärmeen tai linnun munan kuori.

6 kommenttia:

  1. Sinulla on ollut ihana kesäpäivä :)

    VastaaPoista
  2. Ihan niinkuin nita olisi uimassa koiraa, vesi vain puuttuu.Minunkin pitäisi tehdä
    tuollainen mansikkakakku.Mukavää viikkoa-Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, Nita tykkää olla helteisenä päivänä puiden varjoissa. :) Joo se mansikka kakku oli aika helppo tehdä. Mukavaa viikkoa myös sinne! :)

      Poista
  3. Kuulosti kivalta päivältä ja kakkukin oli hyvän näköinen, Emppu oli söpö<3 ja Nitakin oli söpö ja Se muna.. ;) Heh.. ^.^ Sais tulla lisää tuollaisia ilmoja! (:(:

    -Ida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä kiva päivä ja kakku oli namia :) Joo se muna oli kyllä aika hauska ;) Toivottavasti hyvät kelit tosiaan jatkuvat :))

      Poista